Ауді Центр Хмельницький Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. Новий Audi e-tron GT: електрифікуючий шедевр
18.06.2024
Новини від Audi

Новий Audi e-tron GT: електрифікуючий шедевр

Більше характерності, більше потужності, більше гнучкості

Audi e-tron GT 2024

                      Діапазон                               Заряджена ємність                                Макс. потужність

                           до                                  від 10% до 80% за прибл.                зарядки постійним струмом

                       592 км                                             18 хв.                                                       320 кВт

Audi e-tron GT quattro є електричною та спортивною топ-моделлю в портфоліо продуктів Audi з моменту прем’єри у 2021 році. Чотиридверний Gran Turismo поєднує в собі ефектний дизайн із потужною системою приводу та динамічною керованістю.

Нові версії значно покращили запас ходу, продуктивність, зарядку та керованість спортивного автомобіля. Audi RS e-tron GT performance дебютує зі своєю першою повністю електричною моделлю RS performance.

Сімейство моделей тепер включає три варіанти:

1. Audi S e-tron GT

2. Audi RS e-tron GT

3. Audi RS e-tron  GT performance. 

Нові варіанти серії e-tron  GT поєднують прогресивний дизайн з інноваційними технологіями, кожен з яких має характерний вигляд.

Audi%20S%20e-tron%20GT
Audi%20RS%20e-tron%20GT
Audi%20RS%20e-tron%20GT

Базова модифікація нового Audi S e-tron GT символізує елегантну спортивність. Він відрізняється радіаторними решітками Singleframe виконаними в чорному кольорі, повітрозабірники в передньому фартуху мають більш виражену форму, а задній аеродинамічний дифузор з вертикальними ребрами доповнений вставкою в колір кузова. Вставка кольору кузова над заднім дифузором додає ще більше візуальної текстури та діє як зв’язок між дифузором і заднім бампером.

Audi%20S%20e-tron%20GT
Audi%20S%20e-tron%20GT
Audi%20S%20e-tron%20GT

Новий Audi RS e-tron GT також став більш спортивним, його передня частина має більш радикальний вигляд. Радіаторна решітка Singleframe має пористу структуру, характерну для автомобілів RS, а чорний колір передньої візуально робить автомобіль нижче в поєднанні з функціональними L-подібними лопатями. У автомобіля свій унікальний задній дифузор, а також у цій конфігурації доступний ексклюзивний колір Nimbus Gray.

Audi%20RS%20e-tron%20GT
Audi%20RS%20e-tron%20GT
Audi%20RS%20e-tron%20GT

Audi RS e-tron GT performance — перша повністю електрична модель RS performance.

Вона виділяється унікальними елементами дизайну та відрізняється від RS e-tron GT додатковим матовим, затемненим карбоновим дахом у поєднанні з додатковими карбоновими камуфляжними елементами. Ці елементи є першими від Audi та призначені виключно для виконання RS. Карбоновий камуфляж використовується в рельєфних конструкціях бампера, обшивки дверей, деталей дифузора, бічних дзеркал.

Audi%20RS%20e-tron%20GT
Audi%20RS%20e-tron%20GT%20performance
Audi%20RS%20e-tron%20GT%20performance

Все версії без виключення оснащені новою емблемою Audi й для них доступні дев'ять відтінків кузова, враховуючи ексклюзивні для моделей RS.

Доступний пакет Black Optic, завдяки якому в автомобіля будуть затемнені кільця логотип Audi, повітрозабірники, корпуси дзеркал заднього виду та елементи дифузора.

Також доступний широкий парк колісних дисків. Базова конфігурація Audi S e-tron GT пропонує 20-дюймові диски, а дві старші моделі модифікації RS пропонують 21-дюймові ковані диски.

Це основні зміни в зовнішньому вигляді Audi e-tron GT.

Інтер'єр автомобіля теж зазнав істотних змін.


Це стосується дизайну сидінь, рульового колеса, дверних порогів, цифрового наповнення салону.


Було перероблено і світлову проєкцію, яка вітає водія при відчиненні дверей. Тепер на дверях красується ромбоподібний логотип, червоний для базової версії та білий із червоною тінню для автомобілів S-Line.

Audi%20e-tron%20GT%202024

Для оновленого e-tron GT пропонуються нові варіанти оздоблення салону з натуральним шпоном із берези. Топова модифікація RS e-tron GT Performance може похвалитися ексклюзивними вставками з матового карбону, що гармонує з екстер'єром.

Крім цього, з'явилися декоративні елементи інтер'єру в кольорі Vanadium. Це покриття з ефектом антрациту. Вставки Vanadiuma доступні як опція для двох молодших версій і входять до стандартної комплектації для флагманської модифікації RS.

Audi%20RS%20e-tron%20GT%20performance
Audi%20e-tron%20GT%202024


Всі варіанти без винятку отримали нове кермо, сплющене зверху і знизу. Рульові колеса для моделей RS оснащені двома червоними блоками керування та опціональною розміткою у положенні 12 годин.

Важливу увагу було приділено модернізації сидінь.

Новий дизайн з лійкоподібними отворами виглядає більш динамічно і відрізняється наявністю вбудованої вставки зі логотипом Audi, що світиться.


Модель S e-Tron GT тепер у стандартній комплектації поставляється з комфортабельними спортивними сидіннями Plus з 14-позиційним електрорегулюванням.

Для моделі RS як опція доступні сидіння з функцією масажу.

Audi%20e-tron%20GT%202024

Особливу увагу приділено екологічності матеріалів інтер'єру.

В обробці використовується мікроволокно динаміка та тканина каскад. Матеріал динаміка має тактильні властивості, схожі із замшею, і майже наполовину складається з переробленого поліестеру, частина якого виробляється з текстильних відходів.

Сидіння, кермо, козирок над віртуальною панеллю приладів, дзеркала заднього виду, центральна консоль і оббивка стелі наполовину виконані з динаміки. У моделях RS використовується динаміка глибокого чорного кольору.

Тканина каскад, навпаки, нагадує натуральні волокна. Вона на 15% складається з обрізів тканини та на 35% із переробленого поліестеру. З метою захисту довкілля матеріал не піддається фарбуванню. Каскад застосовується для обробки сидінь і дзеркал заднього виду.

Килимове покриття та килимки для підлоги виготовлені з Econil, інноваційного матеріалу на 100% що складається з перероблених нейлонових волокон, отриманих з виробничих відходів, обрізків тканини, старих килимів або викинутих рибальських мереж.

Audi%20e-tron%20GT%202024

У технічній частині зосереджені найрадикальніші зміни.

Вага високовольтної батареї знижена на цілих 9 кг до рівня 625 кг і була збільшена її ємність. Тепер батарея вміщує 105 кВт/год енергії, з яких доступно до використання 97 кВт/год.

Досягти таких результатів вдалося завдяки оптимізованій системі охолодження. У компанії використовували вдосконалену двошарову пластину, що охолоджує, яка дозволила збільшити ємність 33 модулів батарей на 12%. Кожний модуль містить 12 призматичних елементів із гнучкою оболонкою.Таке рішення дозволило збільшити максимальну потужність зарядки електромобіля на 50 кВт, довівши його до рівня 320 кВт.

Тепер в ідеальних умовах батарея автомобіля заряджається з 10 до 80% всього за 18 хвилин на станціях швидкого заряджання постійним струмом. Усього 10 хвилин зарядки вистачить, щоб проїхати додаткові 280 км колії.Нова батарея також має значно ширше вікно швидкого заряджання. Навіть за низьких температур автомобіль швидше досягає дуже високої продуктивності заряду. Це забезпечує відмінну зарядку навіть за температури навколишнього середовища до мінус 15 градусів за Цельсієм.

Audi%20e-tron%20GT%202024

Який варіант оновленого e-tron GT Ви б не вибрали, він буде оснащений повним приводом, і всі три моделі використовують синхронні двигуни з постійними магнітами на обох осях.

Передній електромотор у всіх модифікацій однаковий і видає потужність 239 к.с. У топовій версії GT Performance він доповнений новою силовою електронікою з покращеним інвертором для забезпечення більш високих струмового розряду.

Задній електродвигун також синхронний і має однакові розміри у всіх моделях. У довжину він сягає 192 мм, яке діаметр становить 230 мм. І він може видавати значно більшу потужність у 564 сили, але це лише у топовій модифікації.

Audi%20S%20e-tron%20GT

Базовий Audi e-tron GT видає 679 к.с.(500 кВт) На першу сотню найпростіший e-tron витрачає 3,4 секунди, а максимальна швидкість становить 245 км/год.



Проміжна модифікація Audi RS e-tron GT видає божевільні 856 к.с.(630 кВт). У неї така ж максимальна швидкість: 245 км/год. А ось розгін до 100 займає лише 2,8 секунди.


Найпотужніший Audi RS e-tron GT Performance видає 925 к.с.(680 кВт). Це найпотужніша і найшвидша серійна Audi на сьогодні. На першу сотню флагман витрачає лише 2,5 секунди. А максимальна швидкість обмежена електронікою на рівні 250 км/год.

Audi%20RS%20e-tron%20GT%20performance

Запас ходу для топової модифікації - 550 км шляху. Це заслуга нової батареї та ваги 2320 кг. Найдальшою є базова версія, вона здатна проїхати до 609 км шляху.

Загалом вага кожної модифікації знизилася на 10 кг завдяки задньому електромотору за рахунок використання полегшених ротора та статора, а також оптимізованої системи охолодження. Також було посилено приводний вал для забезпечення плавної передачі потужності та вдосконалено електроніку управління повним приводом, яка підлаштовується під усі режими руху Audi Drive Select.

Автомобіль так само оснащується повнокерованим шасі та стандартною двокамерною пневмопідвіскою.

Поставки в Україну розпочнуться з 2025 року. 

Audi%20e-tron%20GT%202024

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.