Ауді Центр Хмельницький Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. Новий Audi Q7
20.02.2024
Презентація

Новий Audi Q7

Доступний до замовлення

Audi Q7

У світ був представлений очікуваний фейсліфтинг моделі Audi Q7 – 30/01/2024. Повний привід quattro та спортивний дизайн, імпозантні пропорції та простір для семи осіб — позашляховик Audi Q7 вражає своїми потужними характеристиками та високою придатністю для повсякденного використання.

Image

Дизайн у великих розмірах

Пропорції позашляховика Audi Q7 створюють вражаючий ефект у кольорі Ascari Blue Metallic. Великі розміри продовжуються в просторому салоні — тут достатньо місця для семи осіб.

Image

Міць та елегантність в екстер’єрі

Новий Audi Q7 демонструє свої позашляхові гени завдяки класичній архітектурі quattro та потужній плечовій лінії. Вражаюча решітка радіатора Audi Singleframe, кільця Audi у плоскому двовимірному дизайні та, зокрема, дизайнерські особливості пакету екстер’єру S line надають автомобілю спортивного характеру.

Image
Image

Довершена спортивність

Дифузор з інтегрованими вихлопними патрубками свідчить про рушійну силу позашляховика Audi Q7. Кільця Audi спереду та ззаду у двовимірному дизайні є характерною ознакою нової мови дизайну. За бажанням пакет екстер'єру S line зі спойлером S на кромці даху завершить ексклюзивний стиль.

Image

Прогресивний зовнішній вигляд

З пакетом екстер’єру S line ви підкреслюєте спортивність позашляховика Audi Q7. Сюди входять глянцевий пакет і спортивна адаптивна пневматична підвіска. Ефектна передня частина також вирізняється бампером у стилі S line кольору кузова та великими повітрозабірниками.

Image

Дизайн, що запам'ятовується

Вражаючі 21-дюймові легкосплавні колісні диски темно-сірого матового кольору у дизайні «5 подвійних рукавів» створюють прогресивну естетику Audi Q7. Інші колісні диски розміром від 19 до 22 дюймів доступні на замовлення.

Image

Прогресивність, перетворена на світло

Завдяки матричним світлодіодним фарам HD Matrix і заднім цифровим OLED‑ліхтарям ви можете вибрати один з чотирьох світлових малюнків, які відтворюватимуть виразну світлову анімацію. У задні ліхтарі вбудовано датчик наближення, який активує всі OLED-сегменти нерухомого автомобіля, щойно наближаються інші учасники дорожнього руху.

Освітлення шляху в майбутнє: світлодіодні матричні фари HD Matrix із лазерним модулем Audi вражають майже подвоєною дальністю освітлення.

Салон: якість, яку помічаєш одразу

Широкий спектр персоналізації інтер’єру не обмежує.

Image

Для вашого Audi Q7 доступні нові декоративні вставки з дерева ясена сріблястого або сіро-коричневого відтінків, евкаліпта, алюмінію або карбону.

Матові декоративні вставки з шліфованого алюмінію з лінійним тисненням silver підкреслюють гармонійне загальне враження від вашого автомобіля.

Image
Image
Image

Доповнює інтер’єр «Освітлення фонове plus», салон в атмосферному різнокольоровому світлі. Елегантність дизайну підкреслюється цілеспрямованим підсвічуванням контурів і поверхонь завдяки 30 кольорам підсвітки, котрі мають можливість освітлювати салон одночасно у двох тонах.


Просторовий звук

Пориньте у дивовижні звукові виміри. 3D‑аудіосистема Bang & Olufsen ще більше розширює простір. На вибір доступні дві системи преміум якості з 17 або 23 динаміками та динамічною компенсацією шуму під час руху.

Image

Задоволення від керування на вищому рівні

Для точної керованості та чудового зчеплення з дорогою Audi Q7 має можливість встановлення як додаткової опції «Повнокероване шасі» яке своїми здібностями додасть комфорту в повсякденності та доповнить впевненість в екстремальних ситуаціях. Завдяки дорожньому просвіту, що збільшується до 254 мм завдяки Адаптивній пневматичній підвісці, ви можете насолоджуватися різними стилями водіння. Потужне буксирування, легке маневрування.

Image

Опціональний висувний фаркоп з електроприводом перетворює позашляховик Audi Q7 на буксирувальник з тяговим зусиллям до 3500 кг. Асистент причепа полегшує маневрування та може спрямовувати причіп у вказаному вами напрямку під час руху заднім ходом.

Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.