Ауді Центр Хмельницький Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. Новий Audi RS 6 Avant GT
15.02.2024
Новини від Audi

Новий Audi RS 6 Avant GT

Коли модель досягає свого максимуму

Audi RS6 Avant GT

Новий Audi RS 6 Avant GT є вершиною модельного ряду. Спеціальна версія наповнена ексклюзивними деталями як екстер’єру, так і інтер’єру. 




      Продуктивність                                Прискорення (0-100 км/год)                             Макс. крутний момент

      463 кВт (630 к.с.)                                                3,3 сек.                                                                 850 Нм



  • Карбоновий капот і крила, а також 22-дюймові колеса в характерному дизайні забезпечують високу впізнаваність.
  • Регульована спіральна підвіска, високопродуктивні шини та оптимізований спортивний диференціал quattro покращують динаміку водіння.
  • Лише 660 одиниць у всьому світі та наклейки спадщини на основі Audi 90 quattro IMSA GTO гарантують ексклюзивність.
  • В інтер’єрі – високоякісні ковшеподібні сидіння, свіже поєднання кольорів та індивідуальна нумерація на центральній консолі як ексклюзивні акценти. 
  • Восьмициліндровий V-подібний двигун із подвійним турбонаддувом має потужність 463 кВт (630 к.с.) і 850 Нм крутного моменту від 2300 до 4500 об/хв. 


Поставки Audi RS 6 Avant GT в Україну розпочнуться з 2025 року.

Image

Чарівність високої продуктивності

Динаміка руху досягає нових висот завдяки спеціально розробленій підвісці RS 6 GT Coilover. Audi RS 6 Avant GT, оснащений найпотужнішим 4,0-літровим бітурбованим двигуном TFSI V8 у модельній серії RS 6 (споживання в л/100 км: 12,7-12,2; CO₂ викиди у г/км: 289–277).

Потужність 4.0 TFSI подається на постійний повний привід quattro через стандартну восьмиступінчасту коробку передач Tiptronic з оптимізованим часом перемикання. Підвіска з перемиканням покращує поперечну динаміку та точність водіння. Перероблений міжосьовий диференціал покращує динаміку водіння, забезпечує помітно точніше проходження поворотів і зменшує недостатню поворотність на межі.

Нові високоефективні шини Continental «Sport Contact 7» 285/30 R22 забезпечують необхідне зчеплення для динамічного водіння. 

Image

Захоплююча естетика спортивного автомобіля

RS 6 GT вражає додатковими деталями, спеціально розробленими для нього: від бамперів до спойлера на даху та заднього дифузора. Ексклюзивне покриття є даниною традиції спортивних автомобілів Audi.

З видимими вуглецевими смугами на вуглецевому капоті, специфічним для GT бампером, широкою одинарною рамою Audi з чорними кільцями Audi та емблемою RS 6 у традиційних кольорах цей динамічний автомобіль виглядає зовсім незвичайним.

Для екстер’єру доступні наступні варіанти обробки: білий Arkona, сірий Nardo, сірий металік Chronos, коричневий металік Madeira та чорний металік Mythos.

Image
Image
Image

Вражає з усіх боків

Audi RS 6 Avant GT стандартно поставляється без рейлінгів на даху, щоб віддати належне динамічнішому вигляду. Це також підкреслюють карбонові крила з чорним написом GT.  Ексклюзивне 22-дюймове колесо з 6 спицями доступне в кольорах чорний металік, чорний матовий або білий.

Image
Image
Image

Особливої ​​уваги заслуговує рефлектор, вбудований у спеціальний задній дифузор GT.  Спойлер на даху також був розроблений спеціально для цього автомобіля.  Дизайнерський трюк на дверях багажника дозволяє візуально зникнути порогу.

Image

Виняткові акценти

Інтер’єр повторює виразний зовнішній дизайн зі спортивними акцентами, такими як контрастна строчка блискучої міді та червоного кольору, а також елементи з високоякісної мікрофібри Dinamica чорного кольору.

Image

Підлокітники, панель приладів, центральна консоль, включаючи бічні сторони, і дверні рейки оббиті мікрофіброю Dinamica чорного кольору, а декоративні вставки покриті мікрофіброю Dinamica насиченого чорного кольору. Декоративні вставки також доступні у формі вуглецевої саржі з відкритими порами як опція. 

Ремені безпеки привертають увагу своїм насиченим малиново-червоним кольором. 

Як особлива особливість, центральна консоль містить серійний номер автомобіля в обмеженій кількості 660 моделей.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.