Ауді Центр Хмельницький Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. Facelift Q7 2024
20.02.2024
Презентація

Facelift Q7 2024

Що змінилося в оновленій моделі?

Audi Q7

Новий подих моделі додала оновлена решітка радіатора у версії BASIS, яка додала цивільній версії Q7  з 3.0 двигуном більш суворий зовнішній вигляд, а також у версії exterior S line решітка має вигляд характерних «сотих» які підкреслюють спортивність і брутальність лінії спорту та перекликаються з версіями RS на інших моделях.

Image
Image

Зовнішній вигляд доповнений оновленими задніми бамперами, які відрізняються у версіях BASIS та exterior S line. На додаток, є приємний момент для поціновувачів «класики» в ДВЗ: вихлопні патрубки знову стали «справжніми».

Image
Image

Оптика – це візитна картка Audi. Завдяки заднім світлодіодним OLED ліхтарям та переднім Матричним фарам HD можна втілити в життя свій настрій та натхнення, реалізувавши це зміною графіки світлодіодів на оптиці.

Image
Image

Стали доступними нові кольори: Синій Аскарі, Золотий Сахір, Червоний Чилі. 

Image
Image
Image

Окремої уваги заслуговують нові диски, нові форми, нові відтінки… зовнішній вигляд яких можна також побачити у конфігураторі.

Image
Image

Разом з тим, силові установки, КПП та динаміка залишились попередніми.


Автомобіль вже доступний до замовлення!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.