Ауді Центр Хмельницький Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. Новий Audi A6 e-tron встановлює стандарти дизайну та асортименту
31.07.2024
Новини від Audi

Новий Audi A6 e-tron встановлює стандарти дизайну та асортименту

Найважливіші факти

Audi A6 e-tron
  • Ефектний дизайн: безшовна зовнішня та внутрішня архітектура, адаптована до пасажирів з точки зору дизайну та ергономіки;
  • Видатна аеродинаміка та великий запас ходу до 756 кілометрів;
  • Найкраща динаміка водіння: адаптивна пневматична підвіска забезпечує широкий діапазон між відмінним комфортом на довгих дистанціях і спортивною динамікою водіння.

Концепт Audi A6 e-tron дебютував на виставці Auto Shanghai 2021 як попередник інноваційного сімейства повністю електричних моделей. Зараз Audi випускає A6 e-tron у версіях Sportback і Avant. A6 e-tron  — це перша повністю електрична модель Audi, доступна як Sportback і Avant. Будучи другою моделлю на платформі PPE, автомобіль використовує знайомі переваги продукту: продуктивність, запас ходу, ефективність і зарядку. Це також перша модель платформи з рівною підлогою. Екстер’єр потужний, спортивний і має ідеальні пропорції. Нова філософія дизайну Audi визначає інтер’єр. Залежно від рівня оснащення, A6 e-tron пропонує багато інноваційних функцій, таких як віртуальні зовнішні дзеркала другого покоління, панорамний скляний дах, який стає непрозорим після натискання кнопки, і кільця з підсвічуванням ззаду.  

Audi%20A6%20e-tron
Audi%20A6%20e-tron
Audi%20A6%20e-tron

Екстер'єр: елегантний і прогресивний

Чистий дизайн кузова акцентує увагу на динамічності, прогресивності та елегантності. Фасад гармонійний і виразний одночасно. Тонкий дизайн денних ходових вогнів і широка решітка радіатора роблять A6 e-tron плоским і широким на дорозі.

Чорна маска оточує закриту та перевернуту решітку радіатора, що відображає виразну мову дизайну моделей e-tron. Основні фари та інші функціональні елементи, такі як датчики Advanced Driver Assistance System (ADAS) і повітрозабірники, вбудовані в темну маску, що робить їх майже непомітними.

Audi%20A6%20e-tron
Audi%20A6%20e-tron

Присутня безперервна смуга під алюміній від передньої стійки до спойлера на даху A6 Avant e-tron.

Встановлені віртуальні зовнішні дзеркала другого покоління тепер складаються з електроприводом.

Зовнішній вигляд Audi A6 e-tron відрізняється між варіантами basic, S line і S model. На момент запуску авто доступні вісім кольорів кузова: Magnetic grey uni, Glacier white metallic, Typhoon grey metallic, Mythos black metallic, Plasma blue metallic, Malpelo blue metallic. Daytona grey pearl effect і Siam beige metallic ексклюзивно для моделей S line та S.

Audi%20A6%20e-tron
Audi%20A6%20e-tron

Найкращий у своєму класі: чудова аеродинаміка

Спортивний дизайн і аеродинаміка не суперечать один одному: оптимальне базове налаштування та численні оптимізації деталей сприяють чудовій аеродинаміці та забезпечують винятково низьке значення c w  0,21 для Sportback, що робить його найкращим Audi усіх часів з точки зору аеродинаміки і найбільш аеродинамічним автомобілем у всій групі VW. Avant також досягає дуже хорошого значення c w  0,24, що робить його одним із найкращих у своєму сегменті.

Передня частина аеродинамічно оптимізована та має повітряні завіси, які позитивно впливають на потік навколо передньої частини та коліс.

Регульований забір холодного повітря під рамою Singleframe Audi A6 e-tron забезпечує потік повітря навколо цієї зони з мінімальними втратами. 


Audi%20A6%20e-tron
Audi%20A6%20e-tron

Широкий та аеродинамічно оптимізований дифузор забезпечує оптимальний баланс між підйомною силою на задній осі та значенням cw. Avant також оснащений додатковим спойлером на дифузорі. 

Аероелементи у вигляді бічних спойлерів на задній частині A6 Avant e-tron забезпечують контрольоване звалювання. Спойлер з низьким краєм даху створює невелику «зону нерухомої води» позаду автомобіля, що також покращує аеродинаміку.

Пропонується привабливе 21-дюймове кермо з пластиковими чохлами. Додаткові віртуальні зовнішні дзеркала є одними з перевірених аеродинамічних компонентів, які вже знайомі з Audi Q8 e-tron. Їхнє друге покоління використовується на Audi A6 e-tron, і тепер вони можуть складатися електрично. Компактні камери мають оптимізовану форму потоку, що зменшує передню площу автомобіля та покращує коефіцієнт лобового опору.

Audi%20A6%20e-tron
Audi%20A6%20e-tron

Інноваційна технологія освітлення

  • Значно підвищилась світлотехніка, функціональність та безпека на дорозі
  • Цифрові задні ліхтарі OLED другого покоління мають особливі світлові підписи з попереджувальними символами поряд із звичайною світловою графікою
  • Десять цифрових OLED-панелей у задніх ліхтарях із загальною кількістю 450 сегментів
  • Кількість пікселів на цифрову OLED-панель 2.0: 45 сегментів
  • Перша модель Audi на європейському ринку з кільцями з підсвічуванням ззаду (залежно від комплектації)
  • Активний цифровий світловий підпис для фар і задніх ліхтарів
  • Вісім цифрових світлових підписів для цифрових денних ходових вогнів матричних світлодіодних фар і цифрових OLED-задніх ліхтарів 2.0, що відображаються через MMI і додаток myAudi
  • Комунікаційне світло, в тому числі датчик наближення, попереджає учасників дорожнього руху спеціальними символами
Audi%20A6%20e-tron
Audi%20A6%20e-tron
Audi%20A6%20e-tron

Концепція дизайну інтер’єру

Інтер’єр Audi A6 e-tron незмінно орієнтований на потреби користувачів. Тривимірний і висококонтрастний дизайн навмисно розміщує елементи на передньому або задньому плані, створюючи просторову архітектуру, адаптовану до пасажирів з точки зору дизайну та ергономіки. 

Audi робить значний крок вперед у технологіях відображення з додатковим дисплеєм доповненої реальності (AR HuD), ще одним центральним елементом цифрової сцени. Дисплей відображає велику нахилену площину зображення через лобове скло в бік водія. Він показує відповідну інформацію, таку як швидкість, дорожні знаки, допомога та навігаційні символи.

Audi%20A6%20e-tron

Панорамний дисплей MMI із вигнутим дизайном і технологією OLED складається з 11,9-дюймової віртуальної кабіни автомобіля Audi і 14,5-дюймового сенсорного дисплея MMI та разом із 10,9-дюймовим дисплеєм MMI переднього пасажира утворює цифрову сцену з чітким візуальним виглядом. дизайн.

Додатковий 10,9-дюймовий дисплей MMI переднього пасажира з режимом Active Privacy Mode дозволяє пасажиру на передньому сидінні насолоджуватися розважальним контентом під час подорожі, таким як перегляд фільмів або потокових серіалів, не відволікаючи водія. Залежно від поточної швидкості та зайнятості місць, світло буде спрямованим (увімкнено режим конфіденційності) або розсіяним (контент видимий для всіх).

Audi%20A6%20e-tron

Інтер'єр створює домашню атмосферу. «М’яка оболонка» простягається від дверей до дверей по всій ширині панелі, створюючи однорідне та обволікаюче відчуття простору. Дисплеї додаткових віртуальних зовнішніх дзеркал розташовані всередині дверей, їх добре видно під кутом передньої стійки та порога.

Всередині є багато місця для зберігання речей і різноманітні відділення. Центральна консоль містить два підстаканники, зарядний пристрій для мобільного телефону та відділення для речей під підлокітником об’ємом понад п’ять літрів. 

Audi%20A6%20e-tron

Новий панорамний скляний дах із перемиканням прозорості


На відміну від попередніх типів, розумне скло панорамного даху мінімізує пряме сонячне світло та стає непрозорим одним натисканням кнопки. Це працює за допомогою технології PDLC (полімерно-дисперсних рідких кристалів), яка може переходити від прозорого до непрозорого.  Ним можна індивідуально керувати, як «цифровою шторкою» за допомогою кнопки в модулі даху; клієнти можуть вибрати один із чотирьох попередніх налаштувань.

Audi%20A6%20e-tron


Audi%20A6%20e-tron

Інформаційно-розважальні та цифрові послуги:

  • Магазин сторонніх програм, інтегрованих безпосередньо в автомобіль
  • Функція на вимогу: подальше розширення функцій автомобіля
  • Оновлення програмного забезпечення, доступне через бездротовий зв’язок (OTA)
    «Audi Assistant» глибоко інтегрований в автомобіль і є самонавчальною системою
  • Інтеграція ChatGPT
    Покращений планувальник маршрутів e-tron

Системи допомоги водієві

Стандартні функції безпеки включають систему допомоги при паркуванні plus, камеру заднього виду, обмежувач швидкості на основі дорожніх знаків, систему розпізнавання дорожніх знаків на основі камери, адаптивний помічник швидкості, систему допомоги при паркуванні plus із відображенням відстані,  попередження про виїзд зі смуги руху,  виявлення відволікання та сонливості.

Привід і рекуперація

- Інтегровані компоненти, компактний дизайн і оптимізоване власне виробництво.

- На 30 відсотків менше місця для встановлення електродвигунів, вага двигунів зменшена приблизно на 20 відсотків.

- Зосередження на ефективності, акустиці та модульному дизайні.

- Використання ASM (асинхронний двигун) на передній осі та PSM (синхронний двигун з постійними магнітами) на задній осі.

- Мастило з сухим картером і електричний масляний насос в коробці передач.

- Оптимізована акустика завдяки кріпленням, влитим у корпус.

- Пряме масляне охолодження електродвигунів для підвищення питомої потужності.

- Наскільки це можливо, уникайте важких рідкоземельних елементів.

Audi%20A6%20e-tron

На момент виходу на ринок існує два рівні продуктивності для кожного типу кузова:

  • Audi A6 Sportback e-tron performance: потужність системи 270 кВт, задній привід, розгін 0-100 км/год за 5,4 секунди;
  • Audi A6 Avant e-tron performance: системна потужність 270 кВт, задній привід, розгін 0-100 км/год за 5,4 секунди;
  • Audi S6 Sportback e-tron: системна потужність 370 кВт (405 кВт з пусковим контролем), quattro , розгін 0-100 км/год за 3,9 секунди (з пусковим контролем);
  • Audi S6 Avant e-tron: системна потужність 370 кВт (405 кВт з системою запуску), quattro, розгін 0-100 км/год за 3,9 секунди (контроль запуску).
    - Максимальна швидкість A6 e-tron performance 1 2 до 210 км/год, модель S до 240 км/год.

- Рекуперація з високою ефективністю та доступністю.

- Можливе рекуперативне гальмування до 220 кВт.

- Змішування гальм для плавного та стабільного відчуття педалі.

Audi%20A6%20e-tron

Акумулятор, зарядка та інтелектуальне керування температурою

  • Літій-іонний акумулятор загальною ємністю 100 кВт/год (нетто 94,9 кВт/год)
  • Максимальна зарядна потужність до 270 кВт на відповідних високопродуктивних зарядних пристроях (HPC)
  • Дванадцять модулів із 180 призматичними осередками (15 осередків, з’єднаних послідовно)
  • Хімічний склад клітин забезпечує приблизно на 30 відсотків більшу щільність енергії
  • Акумуляторна батарея, інтегрована в аварійну конструкцію автомобіля та систему охолодження
  • Однорідний теплообмін завдяки охолоджувальній пластині, вбудованій в корпус батареї
  • Захист днища з волокнистого композитного матеріалу знижує вагу
  • Збірка високовольтної батареї в головному офісі в Інгольштадті
  • Акумулятор HV від PPE забезпечує ефективну зарядку банку на 400-вольтових зарядних станціях
  • Прогнозне управління температурою
  • Термоуправління забезпечує безперервне кондиціювання високовольтної батареї
Audi%20A6%20e-tron

На Українському ринку автомобіль з'явиться протягом 2025 року.


Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.